Nacomi

Olej Tamanu Nierafinowany Nacomi 50ml

25,80 zł
Brutto

Ten rzadki olej dzięki zawartości w swym składzie naturalnych flawonoidów, wykazuje silne działanie przeciwzapalne, antybakteryjne, przeciwgrzybiczne, gojące i przeciwbólowe. Doskonale radzi sobie w leczeniu trądziku, opryszczki czy łuszczycy. Wspomaga gojenie się ran pooperacyjnych. 

Ilość

  • Polityka bezpieczeństwa (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”) Polityka bezpieczeństwa (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)
  • Zasady dostawy (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”) Zasady dostawy (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)
  • Zasady zwrotu (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”) Zasady zwrotu (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)

OLEJ TAMANU - NIERAFINOWANY

Silne Działanie Redukujące Blizny

Olej tamanu jest otrzymywany z pestek owoców drzewa tamanu rosnącego w lasach Madagaskaru. Podczas tłoczenia na otrzymuje się gęsty olej o intensywnym korzennym zapachu. Olej tamanu  zawiera kwas oleinowy i linolowy oraz kwasy kalofillowy i kallofilloidyna.

Właściwości:

Ten rzadki olej dzięki zawartości w swym składzie naturalnych flawonoidów, wykazuje silne działanie przeciwzapalne, antybakteryjne, przeciwgrzybiczne, gojące i przeciwbólowe. Doskonale radzi sobie w leczeniu trądziku, opryszczki czy łuszczycy. Wspomaga gojenie się ran pooperacyjnych. 

Udowodniono, że olej przy dłuższym stosowaniu niweluje blizny i rozstępy. Po kuracji olejem tamanu (ok. 9 tygodni) zauważymy, że blizny są mniej widoczne a nasza skóra jest w doskonałej kondycji. Olej regeneruje i wygładza niedoskonałości skórne.

Efekty stosowania:

  • mniejsze blizny i rozstępy, efekt już po 9 tygodniach
  • następuje silna redukcja zmarszczek
  • skóra staje się gładka i miła w dotyku
  • łagodzi objawy łuszczycy i opryszczki
  • działanie antybakteryjne zapobiega powstawaniu wyprysków skórnych

Stosowanie:

Olej tamanu można stosować bezpośrednio na skórę wcierając go w miejsca zmienione chorobowo. Możemy go również dodać do swojego ulubionego kremu. Kilka kropli oleju dodajemy do małej ilości kremu czy balsamu, mieszamy na dłoni i od razu wcieramy w skórę.

Kraj pochodzenia: Madagaskar

Pojemność: 50ml

INCI: CALOPHYLLUM INOPHYLLUM

Brak recenzji użytkowników.

Napisz recenzję